23 octombrie 2021
Campionatul Naţional de Enduro, Moreni: Motoare turate la maximum, adrenalină și… mult noroi!

Campionatul Naţional de Enduro, Moreni: Motoare turate la maximum, adrenalină și… mult noroi!

Motoare turate la maximum, adrenalină și… mult noroi!

Așa a arătat ediția din acest an a Campionatului Național de Enduro, desfășurat pe dealul de la Sângeriş, lângă Moreni, în județul Dâmbovița.

Ploile din ultimele zile și chiar din timpul competiției, le-au făcut traseul aproape imposibil motocicliștilor.

Dar noroiul nu a făcut altceva decât să îi provoace și mai mult pe pasionații de motoare…

Maria a împlinit 13 ani chiar în ziua în care a participat la campionatul de la Moreni. A început să meargă pe motor de la vârsta de 8 ani și de atunci tot cucerește premii.

Maria Grigoraș, concurent: „Eu am un frate, a cumpărat pentru el acea motocicleta și de el nu s-a lipit. Și mi-au dat-o mie și de atunci tot mă dau.”

Marius Buga, Pro TV: „Din cauza terenului accidentat și a noroiului, mai mulți concurenți au căzut pe traseu. Din fericire, niciunul nu a fost grav rănit și cu toții au dus cursa până la capăt.

Concurent: „Foarte mult noroi, a fost destul de greu, mai ales în ultima tură și penultima. În rest, ne-am distrat și aia e important.”

Preventiv, organizatorii au adus și echipaje de intervenție pe toată durata competiției – polițiști, jandarmi și pompieri – dar totul a fost sub control și nu s-au înregistrat evenimente nedorite.

Cristian Mureșan, preşedintele Federaţiei Române de Motociclism: „Avem un număr destul de mare de sportivi, ținând cont de faptul că vremea nu a fost lângă noi. Avem la categoria moto aproximativ 30 de sportivi, același număr și la categoria ATV.

La final, câștigătorii au urcat pe podium și au fost răsplătiți cu diplome și trofee.

Sursa: Pro TV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial