27 aprilie 2024
Cadastru gratuit, în comuna Hulubeşti

Cadastru gratuit, în comuna Hulubeşti

Comuna Hulubești va beneficia de cadastru gratuit.

Vestea de fost dată de edilul localităţii, Ion Cursureanu.

160 de mii de lei este valoarea fondurilor pe care Agenția de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) o alocă Primăriei Hulubeşti.

Proiectul face parte din cea de-a X-a etapă a Programului Național de Cadastru și Carte Funciară (PNCCF). Banii vor fi folosiţi pentru lucrările de înregistrare sistematică pe sectoarele cadastrale.

Astfel, va exista evidenţa clară şi la zi a proprietăţilor de pe raza comunei Hulubeşti, iar datele vor fi de mare folos pentru următoarele proiecte de dezvoltare.

Sunt vizate atât imobilele din extravilan, cât și cele din intravilan.

„Această finanțare reprezintă o piatră de temelie în eforturile noastre continue de a aduce comuna Hulubești la standardele de eficiență administrativă ale secolului 21. Este un pas important în direcția dezvoltării durabile a comunității noastre și a îmbunătățirii serviciilor oferite cetățenilor”, spune primarul Ion Cursureanu.

Aceste lucrări fac parte din Programul Național de Cadastru și Carte Funciară, care vizează îmbunătățirea calității vieții prin facilitarea accesului la servicii cadastrale moderne și eficiente.

Plata pentru lucrările de înregistrare sistematică se va efectua numai după recepția finală.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial