4 mai 2024

Butimanu – Prinşi la furat de lucernă!

violatav3Atenţie la furturile de pe câmp!

În ziua de 13 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 3 Poliţie Rurală Butimanu au depistat pe raza localităţii trei tineri care transportau lucernă cu un atelaj hipo.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că aceştia ar fi sustras lucerna de pe un teren agricol, proprietate privată.

Cele 200 de kilograme de lucernă au fost restituite persoanei vătămate.

Tinerii, cu vârste curpinse între 21 şi 28 de ani, toţi din Butimanu, sunt cercetaţi de poliţişti pentru comiterea infracţiunii de furt.

Pentru a nu deveni victima unei astfel de infracţiuni, poliţia dâmboviţeană vine în sprijinul dumneavoastră cu următoarele recomandări:

Asiguraţi pază umană sau apelaţi la câini de pază deoarece hoţii profită de faptul că terenurile şi culturile agricole nu sunt supravegheate corespunzător.

Nu angajaţi lucrători zilieri atâta timp cât aceştia nu prezintă încredere sau nu îi cunoaşteţi.

Nu lăsaţi pe câmp produsele agricole recoltate întrucât hoţii profită în timpul nopţii sau în zilele libere de aceast fapt şi pot acţiona nestingheriţi.

Nu achiziţionaţi produse agricole de la vânzători ocazionali, la preţuri mult mai mici decât preţul pieţei, deoarece există posibilitatea ca aceste produse să provină din furturile de sezon.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial