20 aprilie 2024
Acţiuni de amploare, în Dâmboviţa! Peste 3500 de persoane au fost legitimate

Acţiuni de amploare, în Dâmboviţa! Peste 3500 de persoane au fost legitimate

Acțiuni ale polițiștilor dâmbovițeni pentru siguranța cetățenilor

În perioada 18-19 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, alături de reprezentanții celorlalte instituții cu atribuții pe linie de ordine publică, sub autoritatea Instituției Prefectului, au continuat acțiunile organizate pentru creșterea gradului de siguranță al comunității și pentru pentru verificarea modului în care sunt respectate normele impuse în contextul epidemiologic actual generat de virusul Sars-CoV-2.

Pe raza întregului județ, au fost desfășurate 32 de acțiuni punctuale în contextul pandemiei de COVID-19, fiind legitimate peste 3.500 de persoane, verificate 104 societăți comerciale/ persoane fizice autorizate și 94 de restaurante/terase/fastfood-uri.

Activitățile desfășurate au vizat și verificare modului în care se respectă măsurile de protecție sanitară în mijloacele de transport persoane, fiind controlate 334 astfel de autovehicule.

  • Răvășitul oilor, în siguranță

În perioada 18-19 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fieni, sprijiniți de efective de la rutieră și de la alte structuri, au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale ce pot afecta buna desfășurare a “ Răvășitului oilor” din localitatea Runcu, precum și pentru a se asigură că sunt respectate toate măsurile impuse în contextul pandemiei de COVID-19.

Totodată, polițiștii au fost în teren și au acționat și pentru menținerea siguranței traficului rutier și prevenirea ambuteiajelor.

Precizăm că, pe parcursul celor două zile, nu au fost înregistrate probleme deosebite.

  • Razie a polițiștilor din Găești

În cursul nopții de 18 spre 19 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au desfășurat o razie pentru prevenirea accidentelor de circulație, creșterea gradului de siguranță al cetățenilor și verificarea respectării legislației incidente stării de alertă.

Astfel, pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 33 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 8.780 de lei,

Din totalul amenzilor, 16 sancțiuni au fost pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial