2 mai 2024
Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți va fi organizată la Târgoviște, pe 27 octombrie

Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți va fi organizată la Târgoviște, pe 27 octombrie

Comunicat de presă

Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți

27 octombrie  2023

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de muncă Dâmbovița în parteneriat cu Consiliul Județean Dâmbovița organizează în data de 27 octombrie 2023 Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți.

Evenimentul se desfășoară la nivel național, iar în județul Dâmbovița va avea loc în Târgoviște, str. Tineretului, nr. 1 în incinta  Clubului Studenților începând cu ora 10.00.

Obiectivul principal al Bursei  îl reprezintă facilitarea inserției pe piața muncii a tinerilor care au finalizat anul acesta o formă de învățământ, oferind astfel posibilitatea interacţiunii directe dintre angajatori şi potențiali angajați.

Tinerii aflați în evidențele AJOFM Dâmbovița beneficiază de servicii și măsuri de stimulare a ocupării, fiind monitorizați lunar în cadrul Programului de Ocupare a Forței de Muncă, respectiv prin Planul de Formare Profesională.

Astfel,  la finalul lunii august 2023, dintre cei 2096 de tineri care au beneficiat de servicii de mediere a muncii și consiliere profesională, 564 s-au încadrat în muncă.

La eveniment pot participa și celelalte categorii de persoane interesate să se angajeze sau să își schimbe locul de muncă actual.

Ofertele de muncă pot fi depuse atât la sediul instituției din Târgoviște, str. Tudor Vladimirescu, nr. 1A, la punctele de lucru ale agenției din Moreni, Pucioasa, Găesti, Titu și Băleni cât și pe adresa de e-mail: ajofm.db@anofm.gov.ro.

Participarea este gratuită.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial