24 aprilie 2024
Bungetu, Văcăreşti – Bărbat de 37 de ani, reţinut pentru că şi-ar fi lovit un consătean până la moarte

Bungetu, Văcăreşti – Bărbat de 37 de ani, reţinut pentru că şi-ar fi lovit un consătean până la moarte

cri-bBănuit de comiterea unei infracțiuni cu violență, reținut de polițiști

La data de 16 iunie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 37 de ani, din localitatea Bungetu, bănuit de săvârșirea infracțiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca pe parcursul acestei zile să fie prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul este bănuit că, în ziua de 13 iunie a.c., ar fi lovit victima cu pumnul în zona frunții, provocându-i o fractură la coloana vertebrală cervicală.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, între bărbatul bănuit de agresiune și partea vătămată, un bărbat de 50 de ani, din Văcărești, ar fi existat o altercație în urma cu câteva zile, generată de consumul de alcool, iar victima nu ar fi fost de acord cu solicitarea acestuia, respectiv de a nu formula plângere penală pentru lovire sau alte violențe.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial