26 aprilie 2024
Bucşani – Unchiul şi-a înjunghiat nepotul. De la ce a pornit scandalul sângeros

Bucşani – Unchiul şi-a înjunghiat nepotul. De la ce a pornit scandalul sângeros

injb3Scene sângeroase, miercuri seara, în comuna Bucşani.

Un bărbat de 42 de ani a fost înjunghiat de unchiul său după un schimb acid de replici. Victima a fost transportată la spital, iar suspectul a fost dus la audieri.

injb2Bărbatul de 42 de ani locuiește în aceeași gospodărie cu sora și cumnatul său, dar și cu unchiul de 65 de ani. injb4Victima le-a povestit anchetatorilor că, în drum spre casă de la muncă, s-a întâlnit cu unchiul sau. Aflase că i-ar fi vorbit urât surorii lui și i-a cerut explicații. De aici până la atac nu a mai fost decât un pas.

injb1Florina Ducă, sora victimei: „El venea de la muncă și unchiul meu l-a tras de pe bicicletă și l-a înjunghiat cu cuțitul”
Reporter: „Pe ce motiv, doamnă, de ce?”

Florina Ducă: „Că s-a luat de mine”
Reporter: „Unchiul dumneavoastră e un om violent?”
Florina Ducă: „Păi, da, a făcut pușcărie. Ți-e și frică să stai cu el în curte”

Rudele susțin că nu este pentru prima dată când individul devine violent.

injbIulian Șuțu, cumnatul victimei: „Prima oară s-a luat de soția mea. A fost o ceartă minoră și ei s-au luat la ceartă. Că cică l-a înjunghiat pe Fane, pe cumnatul meu. Și am fugit!”

sjut2Aseară, martorii au sunat la 112 și au cerut ajutor. Rănitul a fost dus la Spitalul Județean Târgoviște, unde a primit îngrijiri, dar a refuzat să rămână internat. sjut1Între timp, unchiul lui a fost dus la secție pentru audieri. Nu a fost reținut, însă pe numele lui a fost deschis un dosar penal.

injb5Medicul legist spune că bărbatul de 42 de ani prezența două plăgi tăiate, însă nepenetrante, motiv pentru care nu i-au pus viața în primejdie. sjutDin această cauză, polițiștii îl cercetează pe bărbatul de 65 de ani pentru lovire sau alte violente.

sursa – Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial