29 martie 2024
BĂTRÂNEŢE CHINUITĂ! O femeie de 77 de ani, din Găeşti, îndură chinuri de nedescris de la fiul ei!

BĂTRÂNEŢE CHINUITĂ! O femeie de 77 de ani, din Găeşti, îndură chinuri de nedescris de la fiul ei!

Batranete chinuita pentru o biata femeie nevazatoare, de 77 de ani, din Gaesti! Saramana pensionara a cerut ajutorul vecinilor ei dupa ce noaptea trecuta a fost batuta fara pic de mila chiar de fiul ei. Individul era furios ca nu mai avea bani de bautura, dupa ce ii cheltuise femeii toti banii din pensie. Calvarul dureaza insa de mult, spun vecinii care povestesc ca daca se va intoarce acasa isi va gasi sfarsitul din mainile fiului sau.

“M-a batut cu palmele, m-a tras de par, mereu ma bate!”

“Băiatul meu. Ce v-a facut? M-a batut, mamica. Cu ce v-a batut? Acum o saptamana m-a batut cu palmele, m-a tras de par, acuma m-a batut cu un papuc aici. Din ce cauza, de ce v-a lovit? Mamaie, mereu ma bate! Acum 13 ani m-a batut de m-a lasat oarba, cu pietre de pe calea ferata. Acum un an m-a omorat ca pe hotii de cai in casa”, le-a povestit reporterilor mariusbuga.ro Ioana Lacatus, victima.

A venit la spital de nenumarate ori!

Batrana este acum este pe maini bune. Medicii spun ca o vor tine cateva zile sub observatie. Femeia locuieste cu fiul ei, de 40 de ani si cu nepotul sau. Nu este pentru prima data insa cand ajunge la spital batuta chiar de cel caruia i-a dat viata. Autoritatile vor sa o interneze pe batrana intr-un centru pentru femei agresate. Are rani la cap, dar doctorii spun ca este in afara pericolului

“A fost adusa o batrana de 77 de ani, din Gaesti, care este nevazatoare si vad ca are si o semipareza, batuta de fiul ei. Se pare ca fiul o bate sistematic, ea s-a mai prezentat pe la noi pe la spital de nenumarate ori”, ne-a declarat dr.Elena Olaru, managerul Spitalului Gaesti.

Isi bate si mama si fiul!

Individul devine violent atat cu mama lui cat si cu fiul sau, de 17 ani “Foarte rau, foarte rau o duce! Zicea ca a batut-o fii-su doua, trei seri, la rand. Era dezbracata, nu foc, nu nimic. Era prin apa”, spune Ileana Serban, vecina. “Foarte rau, o tine la pat, nemancata, nebauta apa. El cheltuieste banii pe bautura. Banii din pensie ai femeii? Da. Plus ca este foarte foarte reclacitrant. Aud plangand, vaitandu-se”, sustine Ghorghe Lazar.

Cercetat pentru loviri

Politistii au intocmit dosar penal pe numele fiului batranei pentru loviri si alte violente. Daca va fi gasit vinovat, barbatul risca o pedeapsa cu inchisoarea, intre 6 luni si un an.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial