24 aprilie 2024
VEZI VIDEO! Târgovişte: 10 militari în pericol de moarte, la poarta tenismenei Sorana Cârstea!

VEZI VIDEO! Târgovişte: 10 militari în pericol de moarte, la poarta tenismenei Sorana Cârstea!

Zece militari au fost in pericol de moarte, in urma cu doua ore, la Targoviste. Camionul in care se aflau s-a izbit chiar in gardul vilei jucatoarei de tenis Sorana Carstea.

Ea abia se intorsese de la olimpiada, unde n-a avut deloc noroc in calificari, iar cand s-a produs incidentul, tocmai se pregatea sa plece de-acasa.

Camionul apartine unitatii militare 01531 din Braila. Executa o misiune de transport materiale de la garnizoana din Targoviste.

In camion se aflau zece militari. La un moment dat, soferul a pierdut controlul autovehicolului, dupa ce roata dreapta fata a explodat.

Masina a intrat intr-un cap de pod, iar apoi a rupt gardul vilei Soranei Carstea. Sapte dintre pasageri au suferit rani la cap, la gat si la picioare si au nevoie de ingrijiri medicale.

Sorana Carstea urma sa plece la antrenament. Un noroc fantastic a salvat-o sa nu iasa pe poarta chiar in momentul fatidic, cand camionul s-a izbit cu putere de poarta ei.

Sportiva a participat la Olimpiada de la Londra, unde a jucat si la simplu si la dublu, dar a pierdut meciurile. Acum, alt ghinion.

O comisie speciala va verifica starea camionului, pentru a vedea daca masina era in regula inainte sa plece la drum. In ceea ce-i priveste pe mailitarii raniti, medicii spun ca starea lor este stabila.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial