3 mai 2024
BREAKING NEWS: S-a dat verdictul în scandalul de 100 de mii de euro, de la Primăria Târgovişte! Primarul Gabriel Boriga, condamnat la trei ani de închisoare!

BREAKING NEWS: S-a dat verdictul în scandalul de 100 de mii de euro, de la Primăria Târgovişte! Primarul Gabriel Boriga, condamnat la trei ani de închisoare!

Magistraţii târgovişteni au dat verdictul, în urmă cu puţin timp, în scandalul de o sută de mii de euro, în care a fost implicat primarul Târgoviştei.

Gabriel Boriga a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare.

Edilul şef este acuzat de abuz în serviciu contra intereselor publice în forma calificată.

Gheorghe Simoiu, finul primarului Boriga, a primit o condamnare de trei ani de închisoare cu suspendare pentru complicitate la abuz în serviciu contra intereselor publice în formă calificată.

Mihai Olaru, directorul fostei Direcţii de Construcţii din cadrul Primăriei Târgovişte, a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare, pentru abuz în serviciu contra intereselor publice în forma calificată.

Judecătorii au hotărât să retragă sechestrul pus pe apartamentul primarului Boriga.

Procurorii DNA Ploiești l-au trimis în judecată pe primarul Gabriel Boriga, împreună cu Gheorghe Simoiu, patronul SC Utilex Construct SRL Pucioasa, şi cu Mihai Olaru.

Cei trei sunt acuzaţi de prejudicierea bugetului oraşului Târgovişte cu suma de 399.832 lei.

La atât de ridică supraevaluarea echipamentelor pentru amenajarea locurilor de joacă din municipiu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial