18 aprilie 2024
BRAVO, RIZEA WUSHU! Uite cum fac performanţă, DIN NOU, Titel Rizea şi sportivii săi!

BRAVO, RIZEA WUSHU! Uite cum fac performanţă, DIN NOU, Titel Rizea şi sportivii săi!

titelrAndrei Matei face cinste Clubului Rizea Wushu din Targoviste! Sportivul s-a intors invingator de la Campionatul European de Wushu Kung-Fu pe sistem full-contact , adaugand o noua medalie de bronz in vitrina trofeelor clubului condus de Titel Rizea.

800 de sportivi, din 32 de tari, s-au luptat pentru a obtine rezultate de podium, insa doar cativa au fost campioni!

Andrei este elev la Liceul Ienechita Vacarescu din Targoviste, in clasa a IX-a. Parintii lui au fost cei care l-au sustinut financiar sa poata particpa si la aceasta competitie.

 Inspectorul sef al Jandarmeriei Dambovita, colonelul Costel Gavrila, dar si colonelul Sirbu Gheorghe au tinut sa-l felicite pe maestrul Titel Rizea pentru rezultatele obtinute alaturi de sportivii sai.

“Doresc sa le multumesc pe aceasta cale deoarece au facut posibila participarea mea la acest eveniment deosebit de important, de asemenea le multumesc si colegilor de birou pentru sustinere.

 An de an, am obtinut rezultate notabile si de perspectiva, reusind sa castigam titluri de campioni nationali care sa participe si sa obtina rezultate deosebite la competitiile international.

Aam reusit si voi reusi mereu sa fac o imagine frumoasa Jandarmeriei Romane, din care fac parte!

Multumesc din suflet domnului Marius Buga pentru implicare si sustinerea artelor martiale chinezesti Wushu”, ne-a declarat vestitul antrenor.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial