2 mai 2024

Braconaj piscicol, la Răcari!

pesteDoi bărbaţi bănuiţi de comiterea infracţiunii de braconaj piscicol, cercetaţi de poliţiştii din Răcari

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Răcari au identificat doi tineri de 26 și 28 de ani, ambii din Ciocănești, bănuiți de comiterea infracțiunii de braconaj piscicol.

Din cercetări a reieșit că cei în cauză ar fi  montat o setcă monofilament într-un lac piscicol din Ciocănești, cu scopul de a pescui ilegal.

Pe numele acestora, poliţiştii au întocmit dosare penale sub aspectul comiterii infracţiunii de braconaj piscicol, iar setca și 17 kilograme de pește au fost confiscate.

www.mariusbuga.ro_images_capreBănuiţi de furtul unor caprine, identificați de poliţişti

Poliţiştii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au identificat principalii bănuiți de furtul unor caprine în persoanele a doi tineri de 26 și 27 de ani, ambii din Cojasca.

În sarcina acestora s-a reținut că în ziua de 26 mai a.c. ar fi sustras 5 caprine, profitând de faptul că acestea ar fi fost lăsate nesupravegheate pe un izlaz din apropierea stânei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, în vederea probării întregii activități infracționale a tinerilor.

De asemenea, animalele au fost recuperate și predate persoanei vătămate.

Pentru ca bunurile dumneavoastră să nu cadă în mâna infractorilor, poliţia dâmboviţeană vă recomandă:

Animalele lăsate nesupravegheate pe păşuni, izlazuri sau pe marginea drumului constituie o pradă uşoară pentru hoţi. Nu le creaţi această posibilitate!

Evitaţi amplasarea grajdurilor sau adăposturilor de animale la distanţe mari de locuinţă sau în locuri izolate, fără să asiguraţi paza acestora.

Pe cât posibil, în timpul nopţii, asiguraţi iluminatul zonelor unde lăsaţi animalele.

Unul sau doi câini de pază vă pot scuti de multe neplăceri.

www.mariusbuga.ro_images_rutieristiSurprinși în timp ce conduceau autoturisme, deși se aflau sub influența alcoolului

Polițiștii rutieri au depistat doi bărbați în timp ce conduceau autovehicule pe raza județului Dâmbovița, deși se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, aceștia au prezentat alcoolemii de 0.75 și 0.81 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind conduși la spital pentru prelevarea de mostre biologice necesare în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibației alcoolice.

Pe numele lor, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care se află sub influența alcoolului.

De asemenea, un alt bărbat din Vișina este  cercetat de polițiști după ce a fost depistat conducând un autoturism pe raza localității, deși nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

hotc3Bănuiți de furt, identificați de polițiști

Poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Răcari au fost sesizați de o femeie din Conțești cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras bicicleta.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat principalul bănuit în persoana unui bărbat de 62 de ani, din Bălteni, care în cursul aceeiași zile ar fi pătruns în curtea locuinței părții vătămate și ar fi sustras o bicicletă.

De asemenea, un tânăr de 19 ani este cercetat de polițiștii din Moreni după ce ar fi sustras un telefon mobil.

În ambele situații, poliţiştii au întocmit dosare penale pentru comiterea infracţiunii de furt.

 

 

 

 

 

 

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial