2 mai 2024
Băleni – Hoţii de acumulatori şi-au găsit… naşul!

Băleni – Hoţii de acumulatori şi-au găsit… naşul!

2 tineri sunt cercetaţi de poliţişti pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 2 Poliţie Rurală Băleni au fost sesizaţi de către un bărbat, de 25 de ani, din localitate, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în curtea locuinţei sale şi au încercat să îi sustragă acumulatorul auto din autoturismul proprietatea sa.

În urma activităţilor specifice desfăşurate, poliţiştii au identificat pe numiţii S.N., de 19 ani şi M.F., de 16 ani, ambii din comuna Băleni.

În sarcina acestora, s-a reţinut că în noaptea 10/11 februarie a.c., au încercat să sustragă acumulatorul auto al vehiculului aflat în curtea locuinţei părţii vătămate.

Totodată, în aceeaşi noapte, cei în cauză au sustras un acumulator auto dintr-o altă autotutilitară parcată în curtea imobilului unui bărbat, de 42 de ani, din Băleni.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, urmând ca la finalizarea cercetărior să se propună soluţie legală prin Parchet.

Infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, depistate de poliţiştii dâmboviţeni

În noaptea de 11/12 februarie a.c., poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte, au depistat un bărbat, de 31 de ani, din localitate, care conducea un autoturism fără să posede permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma verificărilor efectuate, a rezultat că autoturismul condus de bărbat este proprietatea numitului S.A., de 28 de ani, din Târgovişte, care a încredinţat celui în cauză autoturismul, spre a fi condus pe drumurile publice.

Poliţiştii au întocmit dosar penal, cei doi bărbaţi fiind cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere”, respectiv „încredinţarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care ştie că nu posedă permis de conducere”.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial