6 mai 2024
Bilciureşti: A vrut să dea 200 de lei ŞPAGĂ poliţiştilor, dar a avut parte de SURPRIZA VIEŢII LUI!

Bilciureşti: A vrut să dea 200 de lei ŞPAGĂ poliţiştilor, dar a avut parte de SURPRIZA VIEŢII LUI!

“Trei poliţişti din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa au denunţat încercarea unui bărbat de a-i mitui, pentru a nu dispune măsuri legale

În această dimineaţa, în jurul orei 05:40, un bărbat, de 33 de ani, din comuna Bilciureşti, în timp ce se deplasa la volanul unui autovehicul pe DN 1A, pe raza localităţii Corneşti, a acroşat un autoturism care circula pe sensul opus de mers, în urma evenimentului rezultând doar pagube materiale.

O echipă de cercetare s-a deplasat la faţa locului, ocazie cu care a constatat că şoferul emana halenă alcoolică, motiv pentru care a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Târgovişte pentru a fi testat cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat.

Bărbatul a încercat în repetate rânduri să le ofere poliţiştilor diferite sume de bani, pentru a nu dispune măsurile legale ce se impun.

În baza denunţului formulat de către poliţişti, ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) – Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Dâmboviţa, împreună cu procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa au realizat acţiunea de prindere în flagrant, conducătorul auto fiind surprins în timp ce remitea poliţiştilor suma de 200 de lei.

În cauză, faţă de conducătorul auto se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de “dare de mită” şi “refuzul de a se supune testării aerului expirat sau recoltării probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial