26 aprilie 2024
Biciclist ÎN PRIMEJDIE, ajutat de jandarmii montani din Dâmbovița!

Biciclist ÎN PRIMEJDIE, ajutat de jandarmii montani din Dâmbovița!

IMG_20140907_113149Un biciclist accidentat, a fost ajutat de jandarmii montani din Dâmbovița.

În urma unui apel telefonic prin S.N.U.A.U. “112”, membrii unei patrule de jandarmi din cadrul Postului Montan Ordine Publică Zănoaga, au intervenit în sprijinul unui biciclist care s-a accidentat în zona Dichiu din Masivul Montan Bucegi.

Mai mulți bicicliști din municipiul Ploiești, au plecat din zona Babele din Platoul Bucegi și se deplasau către zona Boboci. La un moment dat, în zona Dichiu, unul dintre turiști a alunecat cu bicicleta din cauza vitezei mari la coborâre și s-a accidentat.

Jandarmii montani s-au deplasat de urgență la locul accidentului și, împreună cu un echipaj al Serviciului Salvamont Dâmbovița, au acordat primul ajutor la fața locului biciclistului accidentat. Acesta prezenta un traumatism cranio-cerebral frontal, o fractură deschisă la nivelul membrului superior drept și mai multe echimoze.

Biciclistul accidentat a fost preluat ulterior de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Dâmbovița și trasportat la spital pentru investigații suplimentare.

 

***

Turiştii aflaţi în dificultate în zona Masivului Montan Bucegi pot apela cu încredere numerele de telefon 0749.058037 / 0749.034639 sau numărul unic de urgenţă “112” pentru a solicita sprijinul imediat al jandarmilor montani.

 

 

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

AL IJJ DÂMBOVIŢA

 

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial