20 aprilie 2024
Bătută, ameninţată şi alungată din casă. Coşmarul unei mame cu un copil de 6 anişori

Bătută, ameninţată şi alungată din casă. Coşmarul unei mame cu un copil de 6 anişori

Relaţie de coşmar pentru o femeie din comuna Ludeşti. Bărbatul alături de care voia să îşi întemeieze o familie şi căruia i-a dăruit un băieţel, de 6 anişori, s-a dovedit a fi un adevărat monstru.

Individul a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști, după ce și-ar fi bătut concubina și și-ar fi incendiat propria locuință. Totul s-ar fi întâmplat după ce între ei ar fi izbucnit un scandal uriaş. Bărbatul ar fi sărit la bătaie şi ar fi amenințat-o cu un cuțit, iar apoi ar fi dat-o afară, alături de copil. După tărăboi, individul ar fi incendiat ușa de la intrarea în locuința sa. Vecinii au alarmat poliţiştii și au intervenit să stinga flăcările.

”La data de 19 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Sectiei nr. 8 Politie Rurala Valea Mare au fost sesizați de o femeie cu privire la faptul ca a fost alungata din locuință, împreună cu copilul, de catre concubinul sau. Polițiștii s-au deplasat la fata locului, unde, la poarta locuinței, au identificat femeia de 49 de ani, din localitatea Milosari, și copilul ei, un minor în vârstă de 6 ani. Totodata, politistii au procedat la identificarea și imobilizarea barbatului reclamat, de 49 de ani, care, pe fondul unui conflict spontan, ar fi agresat partea vatamata și ar fi incendiat usa de acces în locuința.

Pe numele lui, politistii au emis si un ordin de protectie provizoriu prin intermediul caruia a fost dispusa masura interzicerii apropierii de femeie la mai putin de 100 metri.

Fata de barbat se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de distrugere și violență în familie, fapte prevazute de art. 253 și art. 199 din Codul Penal.

In urma activităților de cercetare penală desfășurate de polițiști, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești, față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, pe baza de ordonanta, cel in cauza fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dâmbovița.

Banuitul va fi prezentat unitatii de parchet competente  pentru dispunerea unei masuri preventive”, a precizat IPJ Dambovita.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial