2 mai 2024
Bătaie într-un sat din comuna Vârfuri. Un tânăr are nevoie de 8 – 9 zile de îngrijiri medicale

Bătaie într-un sat din comuna Vârfuri. Un tânăr are nevoie de 8 – 9 zile de îngrijiri medicale

Bătaie într-un sat din comuna Vârfuri.

Un tânăr în vârstă de 26 de ani are nevoie de 8 – 9 zile de îngrijiri medicale după ce a fost lovit de doi indivizi, de 20 şi 27 de ani.

“Față de doi bărbați de 20 și 27 de ani, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. Cei doi sunt bănuiți că, la data de 28 ianuarie a.c., în timp ce s-ar fi aflat pe o stradă din localitatea Stătești, pe fondul consumului de alcool, ar fi agresat fizic cu un obiect contondent, un bărbat, de 26 de ani, din comuna Vârfuri.

Totodată, prin faptele acestora, ar fi fost tulburată ordinea și liniștea publică.

În urma examinării medico-legale, persoana vătămată ar fi suferit leziuni care ar necesita un număr de 8-9 zile de îngrijiri medicale.

Bărbații au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pucioasa, față de aceștia fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, pentru săvârșirea infracțiunilor tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, precizează IPJ Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial