29 martie 2024
BARBARIE! Căprioară omorâtă cu coasa!

BARBARIE! Căprioară omorâtă cu coasa!

caprioaraIncident strigator la cer intr-un sat din comuna Varfuri. O caprioara care traia de doi ani in familia unor gospodari a fost gasita moarta, cu taieturi adanci pe corp.

Cei care aveau grija de ea dau vina pe un vecin impotriva caruia au si facut plangere la politie, insa cel reclamat spune ca nu ar fi capabil de o asa oroare. Caprioara avea si un pui de 3 saptamani.

Sotii Negulescu au gasit-o pe mama unui pui in urma cu doi ani. Era ranita, langa padure. Oamenii au luat-o acasa, au ingrijit-o pana s-a vindecat, iar caprioara a ramas langa ei. Joi, au dus-o sa pasca, dar seara au gasit-o fara viata, cu taieturi pe corp.

Petruta Negulescu: Un vecin de aici mi-a taiat-o cu coasa. Dusmania, ca a vazut ca noi am ingrijit-o, am crescut-o.

Proprietarii sunt cu atat mai necajiti cu cat biata caprioara abia fatase, iar acum nu stiu cum sa salveze puiul. Barbatul acuzat ca ar fi ucis caprioara se declara insa nevinovat.

Ion Oncioiu, barbatul reclamatCainii au alergat-o, cainii lui au alergat-o. Ei cred ca au lasat-o noaptea, nu au mai avut grija de ea, si ori ca a sarit valceaua aia, ori ca au impins-o cainii.

Ceilalti vecini sunt ingroziti.

Vecin: Atunci cand am auzit asta pur si simplu am inlemnit, am inghetat, adica nu mi-a venit sa cred! Nu stiu, e ceva, e o cruzime extraordinara.

Politistii sositi la fata locului au chemat si reprezentantul fondului de vanatoare. Acesta a decis sa lase puiul in grija aceleiasi familii pana cand va creste si va putea sa se apere si sa se hraneasca singur in padure.

Catalin Bustenaru, paznic de vanatoareAm zis sa il lasam in custodia doamnei. A ramas ca politia sa faca ancheta.

Politia trateaza cazul cu toata seriozitatea. A deschis un dosar penal pe numele barbatului suspectat pentru braconaj. Daca va fi gasit vinovat, risca o pedeapsa cu inchisoarea de la 3 la 7 ani.

Video, aici – http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/moartea-caprioarei-incidentul-care-a-ingrozit-un-sat-din-romania-cine-ar-fi-ucis-animalul-cu-coasa.html

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial