19 aprilie 2024
Banii târgoviştenilor, pe acţiuni de cosmetizare! Primăria Târgovişte dă sume consistente agenţiilor de publicitate!

Banii târgoviştenilor, pe acţiuni de cosmetizare! Primăria Târgovişte dă sume consistente agenţiilor de publicitate!

Primăria Târgovişte NU se uită la bani când vine vorba de imaginea sa!

Gurile rele spun că primarul Boriga Gabriel dă, an de an, sume impresionante unei agenţii de PR pentru a cosmetiza acţiunile instituţiei.

Logic, banii sunt din taxele şi impozitele plătite de târgovişteni, mulţi dintre ei pensionari amărâţi.

Transparenţa lipseşte însă din activitatea edilului şef de la Târgovişte şi nimeni nu ştie câţi bani merg în conturile acestor agenţii.

O întrebare rămâne însă – cu ce se ocupă Biroul de presă al Primăriei Târgovişte?

Oare nu era simplu ca dominişoarele şi domnii plătiţi din bani publici să dea câteva comunicate de presă şi să realizeze câteva fotografii şi astfel să economisească sumele cu pricina?

Zicem, nu dăm cu parul…

“Festivalul Național de Interpretare a Romanței și cel mai longeviv eveniment muzical al României deschide porțile celei de-a 46-a ediții, vineri, 18 octombrie, la Târgoviște. Pe parcursul celor 3 zile, pe scenă vor urca personalități de renume precum: Felicia Filip, Vlad Miriță, Matilda Pascal Cojocorița, Carmen Tănase și Adrian Păduraru. În plus, Teatrul Național de Operetă “Ion Dacian” va pune în scenă spectacolul de canzonete “Paris, mon Amour!”.

Ajuns la cea de-a 46-a ediție, Festivalul Crizantema de Aur își va întâmpina publicul din fosta Cetate de Scaun a Țării Românești cu momente artistice deosebite ale marilor artiști autohtoni, dar și internaționali, cât și cu interpretări de suflet ale celor 14 concurenți veniți din toată țara și din Republica Moldova.

Prezentatorii evenimentului vor fi mult apreciații actorii Adrian Păduraru și Carmen Tănase.

Marea soprană Felicia Filip este și în acest an președinta juriului și va fi însoțită în prezidiu de nume importante precum: tenorul Florin Georgescu, artiștii Matilda Pascal Cojocărița și Gheorghe Turda, dirijorul Voicu Enăchescu, actorul Boris Petroff, redactorul șef Radio România Cultural Sorina Goia.

Prima seara îi va aduce pe scenă pe apreciații tenori Vlad Miriță și Florin Georgescu, cât și pe Matilda Pascal-Cojocorița, artista îndrăgită a muzicii populare. Tot în această seară, câștigătorul de anul trecut al Marelui Trofeu, Gheorghe Leordan, va interpreta romanțe cu parfum de crizantemă. A doua seară de festival va continua cu momente oferite de artiști internaţionali ce vor interpreta genuri muzicale înrudite romanţei, precum canzonete din Italia, fado din Portugalia, flamenco din Spania, romanţa rusească, ungurească și ucraineană.

Gala Laureaților Crizantema de Aur 2013 va avea loc duminică, 20 octombrie și va încânta publicul cu un spectacol deosebit de canțonete, pus în scenă de Teatrul Național de Operetă “Ion Dacian”: “Paris, mon Amour!”. Producția Teatrului de Operetă invită spectatorii într-o cafenea de pe o stradă pariziană, unde sub lumina felinarelor, aceștia vor asista la o serie de povești despre dragoste, artă, seducție și frumos.

Pe durata festivalului, Casa de Cultură a Sindicatelor din centrul fostei Cetăţi de Scaun a Ţării Româneşti va fi îmbrăcată în haine de sărbătoare, celebrând natura, într-o îmbinare armonioasă cu voci de aur și parfum de crizantemă.

Biletele pot fi achiziționate de la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgoviște și de la Teatrul Municipal și au prețuri cuprinse între 40 și 100 de lei”, se arată în comunicatul de presă remis redacţiei noastre de agenţia de PR The Public Advisors.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial