10 mai 2024

Băleni – Şoferul pe trei cărări!

www.mariusbuga.ro_images_rutieristiAcţiune a poliţiştilor din cadrul Serviciului Rutier

Poliţiştii rutieri au acţionat pe DN71, pe tronsonul Târgovişte-Conţeşti  şi pe DJ 711-pe raza localităţii Băleni, pentru prevenirea şi combaterea accidentelor de circulaţie.

Având în vedere abaterile descoperite în trafic, poliţiştii au aplicat 84 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 14 280 de lei.

Exemplu:

Un bărbat, de 33 de ani, din comuna Băleni, a fost depistat în timp ce se deplasa pe DJ711, la volanul unui autoturism, sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii au procedat la testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto, acesta prezentând o alcoolemie de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de monstre biologice în vederea stabilirii îmbibaţiei alcoolice.

În cauză,  a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.

www.mariusbuga.ro_images_biciclistiInspectoratul de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa vă informează:

Cu ocazia Zilei Poliţiei Române, la data de 25 martie a.c., începând cu ora 14:30, poliţiştii rutieri vor organiza pe raza municipiului Târgovişte un tur ciclist dedicat elevilor din clasele gimnaziale VI-VIII.

Pentru a putea participa la concurs, este necesar ca elevii să posede biciclete echipate în conformitate cu prevederile legale (sursă de lumină albă/galbenă în partea din faţă, sursă de lumină de culoare roşie şi un element reflectorizant de aceeaşi culoare în partea din spate-toate accesorile fiind funcţionale).

www.mariusbuga.ro_images_masinapolitieDoi bărbaţi au fost depistaţi în timp ce conduceau vehicule, deşi nu posedau permise de conducere

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Răcari, în timp ce desfăşurau activităţi de control şi supraveghere a traficului rutier, au oprit un autoturism, condus de numitul O.A., de 26 de ani, din comuna Crevedia.

Cu ocazia verificărilor, poliţiştii au stabilit că tânărul nu poseda permis de conducere pentru nico categorie de vehicule.

Un alt bărbat, de 43 de ani, a fost depistat de poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Pucioasa în timp ce conducea un moped, deşi nu deţinea permis de conducere.

Pe numele celor doi, poliţiştii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducere a unui vehicul fără permis de conducere”.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial