28 mai 2024
Azi, la Târgovişte – “Vestitorii Primăverii”

Azi, la Târgovişte – “Vestitorii Primăverii”

afis-28-februarie“VESTITORII PRIMĂVERII”,

un eveniment de suflet, organizat la Muzeul de Istorie

Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi Complexul Naţional Muzeal “Curtea Domnească” vă invită să participaţi joi, 28 februarie 2019, începând cu ora 11.00 la Muzeul de Istorie la activitatea intitulată “Vestitorii Primăverii”.

Evenimentul se desfăşoară în două etape: un program artistic susținut de elevii de la Clubul Copiilor Moreni Grupul Art Canto Morena, coordonați de prof. Dana Călineț, şi o expoziţie de mărţişoare confecţionate de către elevii Școlii Speciale Târgoviște ajutați de elevii Școlii ”Tudor Vladimirecu” din Târgovişte, Școala ”Matei Basarab” Târgoviște, Şcoala Radu cel Mare Târgoviște şi Școala Gimnazială Buciumeni în cadrul unor ateliere desfăşurate la instituţia muzeală şi materializate într-o expoziţie cu vânzare, în Sala Auditorium a Muzeului de Istorie.

Invităm  pe toți cei care doresc să susțină acest gest umanitar să viziteze expoziția de mărțișoare de unde pot cumpăra, pentru ziua de 1 martie, un dar simbolic pentru mămici, bunici, prietene și colege.

Sumele obținute din vânzarea mărțișoarelor vor fi direcționate către Şcoala Specială din Târgovişte.

Acest proiect are ca scop creşterea sensibilităţii cetăţenilor prin lansarea mărţişorului drept un simbol al bucuriei de a trăi, al dragostei de viaţă, un semn prin care oamenii salută venirea primăverii.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial