25 aprilie 2024

Avertisment! Indiferent din ce partid face parte primarul, indiferent de relaţiile personale cu unul sau altul din conducerea CJD, a PSD, a PNL!

sefi-cjd„Am fixat termen până vineri, ora 12.00, pentru depunerea celor trei hotărâri de consiliu local care privesc operarea sistemului de către Compania de Apă, calitatea de membru ADI Apă şi acordul de principiu pentru participare la majorarea de capital social la Compania de Apă.

Vineri, 5 august, la ora 12.00, cine nu a depus cele trei hotărâri de consiliu local, cu precizarea că unii sunt membri şi deci nu au nevoie să depună, şi cine nu-şi plăteşte la zi cotizaţiile la ADI Apă nu intră în POIM, indiferent din ce partid face parte primarul care conduce comuna respectivă, indiferent de relaţiile personale pe care le au cu unul sau altul din conducerea CJD, a PSD, a PNL sau alte partide politice.

Eu cred că este momentul să disciplinăm aceste lucruri şi toată lumea să tragă spre obiective comune, pentru că multe dintre necazurile pe care le avem astăzi, în alimentarea cu apă a unor localităţi, sunt generate de faptul că nimeni nu a coordonat, în ultimii 25 de ani, realizarea investiţiilor.

Acestea s-au făcut după capul fiecăruia, cu tot felul de consultanţi şi cu prea puţină atenţie la posibilităţile pe care le vom avea, cândva, de interconectare a acestor sisteme într-unul care să funcţioneze foarte bine la nivel de judeţ”, a avertizat preşedintele CJD, Adrian Ţuţuianu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial