28 aprilie 2024
Astăzi, la Brănești, maestrul Voicu Enăchescu și Corul de Cameră „Preludiu”, concert de muzică religioasă

Astăzi, la Brănești, maestrul Voicu Enăchescu și Corul de Cameră „Preludiu”, concert de muzică religioasă

corulDuminică, 21 august 2016

Maestrul Voicu Enăchescu și Corul de Cameră „Preludiu”,

concert de muzică religioasă la Brănești

            Maestrul Voicu Enăchescu, la peste șapte decenii de viață și o carieră artistică ce ce cuprinde aproape o jumătate de veac, a rămas cu sufletul alături de de așezarea dâmbovițeană în care s-a născut și unde și-a petrecut copilăria, Brănești. Artist unic, preocupat de o permanentă desăvârșire artistică, și-a presărat cariera cu numeroase apariții ca dirijor invitat al unor ansambluri vocale de prestigiu și ca membru în juriile unor concursuri interne și internaționale. Președinte al Asociației Naționale Corale din România și director artistic al Centrului Național de Artă „Tinerimea Română”, un promotor al artei de calitate, este cel care, în urmă cu patru decenii a înființat Corul de Cameră „Preludiu”.

În semn de prețuire pentru localnicii din Brănești și ca un omagiu adus părinților săi, maestrul Voicu Enăchescu și Corul de Cameră „Preludiu” din București vor susține  duminică, 21 august 2016, ora 11,00, un recital de muzică religioasă, la Biserica „Buna Vestire” din comuna Brănești.

Sunteți invitați să participați la acest eveniment de spiritualitate sacră ce se adresează, deopotrivă, celor ce îndrăgesc acest gen muzical, dar și iubitorilor de frumos, în general.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial