25 aprilie 2024
Asociația Be You a obținut “Premiul de Excelență pentru promovarea spiritului și valorilor europene” din partea Institutului European din România

Asociația Be You a obținut “Premiul de Excelență pentru promovarea spiritului și valorilor europene” din partea Institutului European din România

as-beAsociația Be You a obținut “Premiul de Excelență pentru promovarea spiritului și valorilor europene” din partea Institutului European din România.

Miercuri, 13 decembrie 2017, a avut loc Conferința anuală a Institutului European din România la Hotel Intercontinental, Sala Rapsodia, organizată sub egida campaniei de dezbateri publice dedicate pregătirii Președenției României la Consiliul UE și și-a propus să aducă în atenție rolul și importanța pe care tinerii o pot avea atât în procesul de pregătire, cât și pe perioada mandatului Președenției.

Am fost onorați de invitația IER de a participa la această conferință de înaltă ținută alături de personalități de prim-rang ale scenei politice, experți în domeniile relații internaționale, afaceri europene și comunicare precum Leonard Orban – Consilier prezidențial pentru afaceri europene, Victor Negrescu – Ministru delegat pentru afaceri europene, Ministerul Afacerilor Externe, Marius Dunca –  Ministrul Tineretului și Sportului, Lazăr Bogdan – Secretar de Stat, Ministerul  Consultării Publice și Dialogului Social, prof. univ. dr Gabriela Drăgan – Director General, Institutul European din România, prof.univ.dr. Alina Bârgăoanu –  Decanul Facultății de Comunicare și Relații Publice/SNSPA București, Mihai Dragoș – Președinte, Consiliul Tineretului din România, Miruna Andreea Balosin – Lect.univ.dr., Facultatea de Studii Europene, Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca, Radu Godenu – Vicepreședinte UGIR.

În cadrul evenimentului, Asociația Be You a primit “Premiul de Excelență pentru promovarea spiritului și valorilor europene”, distincție menită șă aprecieze proiectele desfășurate de noi în domeniul afacerilor europene și al promovării identității și valorilor europene în rândul tinerilor.

Mulțumim Institului European din România pentru această înaltă apreciere, mulțumim partenerilor noștri fără de care nu am fi reușit să derulăm aceste proiecte și nu în ultimul rând mulțumim tinerilor care participă în număr din ce în ce mai mare în proiectele noastre și ne dau forță prin energia și dorința lor de implicare.

Profităm de această ocazie pentru a vă adresa gândurile noastre bune cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă și vă dorim un 2018 fericit, plin de fapte bune și implicare. Ne vedem în 2018 cu mai multe proiecte, cu mai multă dăruire…LA MULȚI ANI!

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial