18 aprilie 2024
Aşa vecin n-ai vrea lângă tine! Cum bagă spaima în găeşteni!

Aşa vecin n-ai vrea lângă tine! Cum bagă spaima în găeşteni!

butoiUn găeştean în vârstă de 46 de ani are o dambla: face o groapă adâncă în pământ, pune carbid în ea, plasează deasupra un butoi găurit şi apoi îi dă foc, ca să buşească!

Butoiul este aruncat 50 de metri în aer, iar zgomotul e infernal pentru toţi vecinii! Asta-i place omului să facă atunci când e… rangă!

Individul s-a distrat maxim în felul lui, pe o stradă din oraş. Alertaţi de vecini, oamenii legii i-au bătut în poartă şi i-au pus în vedere să se potolească, anunţându-l că e bun de plată. Piromanul s-a pus cu înjurăturile pe ei, după care s-a urcat la volan, ca să-i urmărească şi să-i ameninţe printre dinţi.

A fost oprit în trafic de un echipaj al Poliţiei Rutiere, pus să sufle în etilotest şi luat la întrebări. Avea 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost dus imediat la spital, pentru a i se preleva probe biologice.

Găeşteanul s-a pricopsit cu un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care se află sub influenţa alcoolului”.

sursa – Cronica de Găeşti

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial