18 mai 2024
Arma primarului de la Corbii Mari a rămas la poliţie!

Arma primarului de la Corbii Mari a rămas la poliţie!

Poliţia dâmboviţeană a fost sesizată de un tânăr, de 23 de ani, din comuna Corbii Mari, paznic de vânătoare, cu privire la faptul că mai multe persoane au vânat ilegal un căprior.

O echipă de cercetare s-a deplasat la faţa locului, ocazie cu care au fost depistate 8 persoane, cu vârste cuprinse între 44 şi 67 de ani, având asupra lor arme de vânătoare cu alice şi muniţie aferentă.

Cu ocazia verificărilor efectuate, a rezultat că persoanele depistate sunt deţinătoare legale de arme şi muniţii de vânătoare.

Totodată, s-a stabilit că acestea deţineau autorizaţie colectivă de vânat, eliberată de Asociaţia Judeţeană a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Dâmboviţa, pentru speciile iepuri, fazani, sturzi de vâsc, porumbei guleraţi şi guguştiuci.

S-a procedat la ridicarea în vederea continuării cercetărilor a bunurilor deţinute de persoanele depistate, iar puiul de căprioară a fost lăsat în custodia A.J.V.P.S Dâmboviţa, urmând a fi predat Direcţiei Santinar-Veterinare în vederea efectuării unei expertize.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările evenimentului.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial