25 aprilie 2024
Apariţie de senzaţie la Mănăstirea Nucet! Uite cum a venit îmbrăcată Elena-ispita! Credincioasele şi-au dat coate: “Ruşine! Să vină în cracii goi la biserică?!”

Apariţie de senzaţie la Mănăstirea Nucet! Uite cum a venit îmbrăcată Elena-ispita! Credincioasele şi-au dat coate: “Ruşine! Să vină în cracii goi la biserică?!”

Cu adevarat senzatie printre pelerinii veniti astazi la Manastirea Nucet a facut aceasta tanara domnisoara, Elena.

Fata a venit la manastire imbracata mai ceva ca la discoteca. Este in clasa a XII-a, la turism si alimentatie.

Ne-a povestit ca desi a venit sumar imbracata, sufletul ii este in Rai, unde se roaga pentru sanatate, noroc, fericire si toate cele… bune!

Vestimentatia tinerei le-a scandalizat insa pe batranele venite sa se inchine la icoane si sa se roage Cerului, iar fata s-a pierdut repede in multime.

“Rusine sa-i fie! Asa sa vina la biserica? Asa, cu cracii aia goi?!”

A fost sarbatoare mare la Manastirea Nucet. Sute de credinciosi au venit la slujba speciala de Izvorul tamaduirii, tinuta de zece preoti, la fantana de leac – aflata in padurea de langa sfantul lacas.

Desi initial au ascultat in liniste si pace cuvintele rostite de preoti, cand a fost vorba sa ia apa sfintita enoriasii au pornit imbulzeala…

“Impinge prea rau, nu mai pot sa mai respir! De ce atata chiuiala nu stiu pentru ce?!”, se plangea o enoriasa.

“Mai puteti respira? Nu mai pot, maicuta! Am venit de 3 ani, dar nu s-a intamplat asa ceva!”, spunea o alta credincioasa.

“Sa ne puna apa, ne omoram aicea ca animalele, ce naiba! Aoleu, da’ nu stiu ce are lumea asta! Suntem femei batrane, vai de capul nostru! Nu ne da si noua! Nu se poate asa!”, striga o alta enoriasa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial