1 mai 2024

Apa de la Ocniţa, interzisă pentru băut şi spălat!

www.mariusbuga.ro_images_apa2Comunicat de presa

Subscrisa, Compania de Apa Targoviste – Dambovita cu sediul in Targoviste, Bd. I.C. Bratianu, nr.50, judetul Dambovita, cod fiscal:10084149, J15/5/1998, Tel. 0245.614.403, reprezentata legal de ec. Dumitru Adrian in calitate de director general, va informam ca in vederea efectuarii unor lucrari de reparatie la rezervorul de acumulare apa potabila, in perioada 03 februarie 2017 (orele 08:00) – 08 februarie 2017 (orele 24:00) in comuna Ocnita din judetul Dambovita, se va furniza apa neclorinata.

In vederea preintampinarii punerii in pericol a sanatatii populatiei precum si pentru mentinerea unui nivel satisfacator de sanitatie a locuintelor, se va furniza apa necesara in perioada amintita, cu urmatoarele restrictii:

  • Se interzice consumul apei in scop potabil;

  • Se interzice consumul apei pentru spalarea alimentelor;

  • Se interzice utilizarea apei pentru igiena personala.

De asemenea, va informam ca inainte de reluarea alimentarii vor fi prelevate probe de apa care vor fi analizate pentru asigurarea gradului de potabilitate a acesteia, in conformitate cu reglementarile legale in vigoare.

Se recomanda a nu se folosi apa in scop potabil imediat dupa reluarea furnizarii apei, pana la limpezirea acesteia. Preventiv, pana la primirea buletinului de analiza microbiologica (cca. 72 ore) va recomandam sa fierbeti apa utilizata in scop potabil timp de minim 15 minute.

Cu deosebita consideratie,

S.C. Compania de Apa Targoviste – Dambovita S.A.

DIRECTOR GENERAL,

Ec. DUMITRU Adrian

INTOCMIT,

Cons Jr. CIOCIRLAN Adrian

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial