29 martie 2024

Aninoasa – Crucea Roşie Dâmboviţa distribuie aproape 8000 de sticle cu apă plată

irasc3

COMUNICAT

Crucea Roşie Dâmboviţa asistă persoanele vulnerabile în situaţii de dezastre şi de criză. Prin programele şi activităţile sale în beneficiul societăţii, contribuie la prevenirea şi alinarea suferinţei sub toate formele, protejează sănătatea şi viaţa, promovează respectul faţă de demnitatea umană, fară nicio discriminare.

Având în vedere contaminarea rețelei de apă din Comuna Aninoasa, în baza adresei Comitetului pentru Situații de Urgență Dâmbovița, Prefecturii și Inspectoratului pentru situații de Urgență “Basarab I” Dâmbovița, a apelului Primarului, Crucea Roșie Dâmbovița mobilizează astăzi 26.03.2014 membrii detașamentului  de intervenție în caz de dezastre al Filialei în vederea distribuirii unui număr de 6 paleți apă minerală plată (6 paleți X 108 bax. X 12 sticle = 7.776 sticle) către populația afectată începând cu ora 14,00.

În cursul zilei de 27.03.2014 se va distribui aceeași cantitate de apă.

foto – arhivă

Menționăm că acținea se derulează cu sprijinul Consiliului Județean Dâmbovița și a Companiei de Apă Târgoviște Dâmbovița.

 La distribuția efectivă vor participa și reprezentanția ai Inspectoratului pentru situații de Urgență “Basarab I” Dâmbovița precum și forțe umane mobilizate din comună (consilieri locali și voluntari).

Totodată vor fi prezenți reprezentanție ai Poliției județene, Jandarmerie și ai Garnizoanei Târgoviște.

 

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial