2 mai 2024
Angajații de la Finanțe s-au săturat de bătaia de joc a guvernanților. ”Scad salariile și vor fi mai puține locuri de muncă”

Angajații de la Finanțe s-au săturat de bătaia de joc a guvernanților. ”Scad salariile și vor fi mai puține locuri de muncă”

”Salariatii Administratiei Judetene a Finantelor Publice Dambovita au protestat, ieri, impotriva masurilor prevazute in proiectul ordonantei de urgenta privind reducerea cheltuielilor bugetare,  masuri care vor conduce la diminuarea veniturilor salariatilor precum si  la reducerea locurilor de munca din cauza desfiintarii birourilor si comasarii unor servicii. In fapt, va fi o reorganizare institutionala majora”, spun sindicaliștii.

”De asemenea prin aceste proteste i-am adus aminte dlui ministru de finante, celelalte revendicari discutate anterior care au ramas nesolutionate:   
– egalizarea salariilor in tot sistemul fiscal pe fiecare functie, grad si gradatie 
–  introducerea in noua lege a salarizarii a  familiei ocupationale “finante” 
– aprobarea unui statut specific profesiei de finantist 

La ora 14, dl.ministru s-a intalnit la sediul ministerului cu biroul executiv al  Federatiei Nationale a Sindicatelor din Finante si in functie de stadiul discutiilor si angajamentele asumate, vom decide daca reluam protestele saptamana viitoare”, au mai spus sindicaliștii.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial