16 aprilie 2024
Ana Maria Dragotă Zamfir, reacţie după ce a fost înlocuită din funcţia de subprefect: “Pentru a obține rezultate durabile, trebuie să rămâi vertical”

Ana Maria Dragotă Zamfir, reacţie după ce a fost înlocuită din funcţia de subprefect: “Pentru a obține rezultate durabile, trebuie să rămâi vertical”

Comunicat de presă

Am luat act de Hotărârea Guvernului prin care se dispune înlocuirea mea din funcția de subprefect, ca urmare a deciziei BPJ al PNL de a-l propune pentru această poziție pe dl Adrian Chițescu. Experiența în conducerea Instituției Prefectului Județul Dâmbovița a fost una din care am învățat foarte multe despre oameni și caractere și doresc, pe această cale, să le mulțumesc colaboratorilor mei și celor care fac zilnic eforturi pentru a-și îndeplini cu rigoare atribuțiile de serviciu. 

Pe de altă parte, experiența politică mi-a demonstrat că organizația PNL Dâmbovița este departe de a-și însuși lecțiile pe care electoratul le predă în fiecare campanie electorală.
M-am alăturat Partidului Național Liberal din convingere și dorind să le ofer celor trei copii ai mei o viață mai bună. M-am implicat și mi-am asumat misiunea de a aduce o schimbare, provenită din mediul antreprenorial, în mentalitatea celor din organizația județeană, dar și în instituția în care mi-am desfășurat activitatea. 

În ciuda intențiilor mele bune, am ajuns însă la concluzia că – cel puțin pentru moment – singura ambiție a liderilor PNL Dâmbovița, în marea lor majoritate bărbați trecuți de prima tinerețe, este să parvină în funcții de conducere, bine remunerate de contribuabili, pentru care nu au nici măcar pregătirea necesară. 

Acesta este principalul motiv pentru care județul Dâmbovița continuă să rămână în urmă: liderii care ar trebui să promoveze reforma și investițiile sunt atât de preocupați de măruntele interese personale, atât de obosiți în practici vechi și nemotivați, încât binele public nici măcar nu se regăsește printre prioritățile lor.

Viața și familia mea m-au învățat că pentru a obține rezultate durabile, trebuie să rămâi vertical. Sunt o persoană cu principii și cu demnitate, care nu s-a putut integra în ceea ce a ajuns să fie astăzi Organizația Partidului Național Liberal Dâmbovița. Pentru mine, funcția de subprefect nu a fost un refugiu într-un post călduț la stat din care să încasez un salariu, ci o responsabilitate și o onoare, pentru care le mulțumesc dâmbovițenilor. Intenționez să rămân în continuare implicată în viața societății dâmbovițene, care are nevoie de oameni curajoși, asumați și integri, pentru a aduce cu adevărat o schimbare în viața oamenilor.

Cu stimă,
Ana Maria Dragotă Zamfir

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial