27 aprilie 2024
Zi neagră pe Valea Dâmboviţei, după ce o copilă de doar 7 ani şi tatăl ei, un bărbat de 45 de ani, au decedat în urma unui accident înfiorător

Zi neagră pe Valea Dâmboviţei, după ce o copilă de doar 7 ani şi tatăl ei, un bărbat de 45 de ani, au decedat în urma unui accident înfiorător

Zi neagră pe Valea Dâmboviţei, după ce o copilă de doar 7 ani şi tatăl ei, un bărbat de 45 de ani au decedat în urma unui accident înfiorător, astăzi, până în prânz. Din primele cercetări, un şofer intrat în depăşire a lovit autoturismul în care erau fata şi părintele ei, iar apoi maşina a fost proiectată într-un alt autoturism, pe sens opus.

Polițiștii au stabilit că un bărbat, de 30 de ani, din comuna Bărbulețu, în timp ce ar fi condus un autoturism pe DN 72 A, în localitatea Gheboieni, din direcția Târgoviște către Voinești, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 45 de ani, din Târgoviște.

Ulterior, cel din urmă ar fi fost proiectat pe sensul opus de deplasare și ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat, de 44 de ani, din comuna Voinești. Din nefericire, în urma impactului, o minoră de 7 ani și șoferul de 45 de ani au decedat”, precizează Poliţia Dâmboviţa.

La faţa locului a aterizat şi un elicopter SMURD.

Un şofer a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul judeţean de Urgenţă din Târgovişte.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corproală din culpă şi continuă cercetările.

“La data de 2 decembrie a.c., în jurul orei 11:17, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu victime. Din primele verificări efectuate , polițiștii au stabilit că un bărbat, de 30 de ani, din comuna Bărbulețu, în timp ce ar fi condus un autoturism pe DN 72 A, în localitatea Gheboieni, din direcția Târgoviște către Voinești, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 45 de ani, din Târgoviște.

Ulterior, cel din urmă ar fi fost proiectat pe sensul opus de deplasare și ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat, de 44 de ani, din comuna Voinești. Din nefericire, în urma impactului, o minoră de 7 ani și șoferul de 45 de ani au decedat, iar bărbatul de 30 de ani a fost rănit, fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier”, informeaza IPJ.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial