30 aprilie 2024
Alexandru Munteanu, USR Târgovişte: “Colegul nostru, Daniel Blaga merită susţinut în cursa electorală din 9 iunie!”

Alexandru Munteanu, USR Târgovişte: “Colegul nostru, Daniel Blaga merită susţinut în cursa electorală din 9 iunie!”

“Colegul nostru, Daniel Blaga merită susţinut în cursa electorală din 9 iunie!

Nu mai e mult până la alegerile locale, din 9 iunie.

Avem şansa spre mai bine.

Noi, cei din Alianţa Dreapta Unită Dâmboviţa, mergem la primărie cu Daniel Blaga, colegul nostru deputat de Dâmboviţa şi preşedinte al filialei judeţene a USR şi cu o echipă serioasă de consilieri.

Sunt onorat şi bucuros să fac parte din echipa lui Daniel Blaga. Mă veţi regăsi pe listele de vot ale Alianţei Dreapta Unită pentru Consiliul Local Municipal Târgovişte.

Dan este un om de cuvânt, onest şi muncitor, un om de echipă, care a înţeles că doar împreună facem lucrurile să meargă bine pentru comunitate.

Daniel Blaga vine cu o nouă viziune în administraţia locală, vrea mai multe investiţii pe plan local, are o echipă de specialişti care va demara noi proiecte extraordinare pentru oraşul nostru.

Şi în zilele următoare ne vom afla pe străzile din municipiu, dar şi din judeţ, pentru a sta de vorbă cu dumneavoastră, pentru a strânge semnături pentru susţinerea candidaţilor Alianţei Dreapta Unită.Vă mulţumim tuturor pentru încurajări, pentru gândurile bune şi pentru unitate!

Uniţi pentru Târgovişte, uniţi pentru Dâmboviţa!”, a precizat Alexandru Munteanu, din cadrul USR Târgovişte, candidat pe lista de consilieri a Alianţei Dreapta Unită pentru Consiliul Local Municipal Târgovişte.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial