29 martie 2024
AJOFM Dâmboviţa – Mai frumoşi înseamnă şi mai buni!

AJOFM Dâmboviţa – Mai frumoşi înseamnă şi mai buni!

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa împreună cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmboviţa au organizat o acţiune în scop umanitar cu beneficiarii Centrului de Asistenţă Socială “Floare de Colţ”.

Acest eveniment s-a organizat la iniţiativa AJOFM Dâmboviţa şi este al doilea în acest an, iar în luna septembrie vom continua în centrele din Ocniţa şi Gura – Ocniţei.

Au fost prezente 20 de cursante de la cursul de coafor şi manichiură – pedichiură.

Tinerele au fost emoţionate, dar şi încântate să îşi schimbe lookul, deorece în aceste zile se pregătesc pentru vacanţa la mare. Au fost coafate aşa cum şi-au dorit: coafură cu bucle, împletituri elegante, coc elegant cu răsuciri sau coafură bob şi unghiile ojate şi curăţate.

Bucuria se citea pe feţele tuturor, iar la final printre urările de bine, tinerele şi-au manifestat intenţia de a se înscrie la un curs de coafor când vor termina şcoala.

AJOFM Dâmboviţa are la acest moment 23 de cursuri în derulare la care participă 338 de cursanţi, din care trei sunt cursuri de coafor şi două de manichiură – pedichiură.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial