4 mai 2024
23 de şoferi dâmboviţeni, sancţionaţi pentru exces de viteză!

23 de şoferi dâmboviţeni, sancţionaţi pentru exces de viteză!

Poliţiştii rutieri au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii accidentelor rutiere ce au drept cauză nerespectarea regimului legal de viteză şi traversarea neregulamentară

În intervalul orar 14:00- 17:00, poliţiştii rutieri au organizat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii accidentelor rutiere ce au drept cauză generatoare nerespectarea regimului legal de viteză sau traversarea neregulamentară, ocazie cu care au fost oprite în trafic pentru control 283 de autovehicule.

În cadrul acestei acţiuni, poliţiştii rutieri au aplicat 108 sancţiuni contravenţionale, 23 de conducători auto fiind sancţionaţi pentru exces de viteză, iar 40 de pietoni ca urmare a traversării neregulamentare a părţii carosabile .

Totodată, ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii au reţinut 3 permise de conducere şi au retras 4 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii au depistat în trafic un bărbat, de 39 ani, în timp ce conducea un vehicul de tăiat lemne neînmatriculat, fără a deţine premis de conducere pentru nicio categorie de vehicule

În jurul orei 18:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte, l-au depistat pe numitul Z.C., de 39 de ani, din localitate, în timp ce conducea pe strada Laminorului un vehicul de tăiat lemne, neînregistrat sau neînmatriculat.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele acestuia, poliţiştii au întocmit dosar penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală prin Parchet.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial