4 mai 2024
“AI VĂZUT CĂ TE-AM GĂSIT?!” Angajatele salonului unde militarul Florin Oprea și-a ucis fosta iubită, în stare de șoc!

“AI VĂZUT CĂ TE-AM GĂSIT?!” Angajatele salonului unde militarul Florin Oprea și-a ucis fosta iubită, în stare de șoc!

anche6Angajatele salonului de înfrumuseţare din Titu, unde un militar şi-a înjunghiat mortal fostă iubită, sunt încă în stare de şoc.

atacti7Vineri, manichiurista şi coafeză au redeschis salonul unde au avut loc scenele sângeroase şi încearcă să îşi reia activitatea de zi cu zi. Sunt marcate însă şi nu îşi explică de ce agresorul nu a fost oprit, după seria de agresiuni.

atacti6Rodica este manichiuristă la salonul unde a avut loc crimă. Femeia povesteşte că Alexandra, clienta ei, a primit un apel telefonic şi s-a supărat dintr-o dată. Nu a mai durat mult şi a apărut subofiţerul Florin Oprea.

asal1Rodica Bărăgan, manichiuristă. “A apărut individul care a spus- ai văzut că te-am găsit. Atunci ea s-a speriat- lasă-mă în pace, Florine. Ea a spus că cheamă Poliţia. A luat celularul. El i-a luat celularul. Ea i s-a adresat colegei mele: Ana, te rog să chemi Poliţia. Când ea mi-a întins mâna- vă rog să sunaţi dumneavoastră pentru mine la poliţie- el şi-a lăsat fermoarul de la geacă jos şi a scos cuţitul”

Coafeza îşi aminteşte că a sunat minute în şir la 112. Trecuse un sfert de oră de la crimă când la faţa locului au ajuns poliţiştii şi cei de la ambulanţă.

asalAna-Maria Voicu, coafeză: “Am sunat la 112 şi nimeni nu mi-a răspuns, aproximativ 10 minute”.

asal2Angajatele salonului de înfrumuseţare spun că încă sunt în stare de şoc şi nu reuşesc să îşi găsească liniştea după scenele cumplite pe care le-au trăit la locul de muncă. Femeile spun că au de gând să ceară ajutorul unui psiholog pentru a depăşi traumele suferite

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial