7 mai 2024
Ai o problema şi vrei să anunţi Poliţia Locală Târgovişte? 921 este numărul special!

Ai o problema şi vrei să anunţi Poliţia Locală Târgovişte? 921 este numărul special!

pollocComunicat de presă

Poliția Locală Târgoviște vă informează că, începând de astăzi, pune la dispoziția târgoviștenilor numărul scurt de telefon – 921– apelabil din toate rețelele de telefonie, cu tarif normal. Din dorința de a eficientiza activitatea instituției și pentru o mai bună comunicare cu cetățenii, numărul scurt921va fi folosit în paralel cu vechile numere de telefon de la Dispecerat.

Postul telefonic poate fi accesat pentru sesizări și reclamații și va fi deservit de către dispecerii de serviciu din cadrul Poliției Locale Târgoviște. Printre sesizările pe care le puteți formula la acest număr de telefon se numără: cazuri de tulburări ale ordinii și liniștii publice, cazuri de comerț stradal neautorizat, abateri la disciplina în construcții, încălcări ale normelor privind protecția mediului și nu în ultimul rând, probleme legate de oprirea/staționarea neregulamentară, accesul interzis, parcarea pe locurile adaptate, rezervate și semnalizate prin semn internațional pentru persoanele cu handicap.

Astfel, puteți apela, cu încredere, 24h/24h, numerele de telefon:

0245/ 921

0245/631 895

0785 212 904

0731 327 436

 

Comunicat de presă

Poliția Locală Târgoviște vă informează că, în perioada Sărbătorilor Pascale, va menține ordinea și liniștea publică pe durata evenimentelor religioase și va asigura fluidizarea-dirijarea traficului rutier, conform planului comun de acțiune încheiat cu Poliția Municipiului Târgoviște.

Astfel, în perioada 28.04.2016-30.04.2016, cu ocazia desfășurării manifestărilor cultural-religioase, polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine și Liniște Publică vor patrula în proximitatea lăcașelor de cult:

-Biserica Crețulescu

-Biserica  „Sf. Nicolae” Androneşti

-Biserica Sfinții Constantin și Elena

-Biserica Stelea

-Biserica Lemnul

-Biserica Târgului

-Biserica Albă

-BisericaSimuleasa

Patrule ale Serviciului Ordine și Liniște Publică vor fi prezente și la Calea Luminii, dar și la Slujba de Înviere, potrivit planului comun de acțiune.

Totodată, în perioada 28.04.2016-30.04.2016, la aceste evenimente, echipaje mixte ale Serviciului Circulație (Poliția Locală Târgoviște) și ale Biroului Rutier (Poliția Municipiului Târgoviște) vor acționa pentru fluidizarea și dirijarea traficului în municipiu. La Slujba de Înviere, echipajele mixte se vor afla în zonele:

-Catedrala Eroilor

-Catedrala Mitropolitană

-Biserica Albă

-Biserica Sfinții Mihail și Gavril

Poliția Locală Târgoviște lansează un apel către locuitorii municipiului pentru respectarea normelor legale de conviețuire socială, iar pentru evitarea incidentelor, în zonele aglomerate, să acorde o atenție deosebită bunurilor pe care le au asupra lor.

Paște fericit, în liniște și siguranță!

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial