19 aprilie 2024
Adrian Ţuţuianu elimină PLÂNGĂCIOŞII din PSD Dâmboviţa!

Adrian Ţuţuianu elimină PLÂNGĂCIOŞII din PSD Dâmboviţa!

„Indiferent la ce cifre ne raportăm, în Dâmboviţa Traian Băsescu a fost demis. Acest scor de 53,26% este unul bun, dar care putea fi şi mai bun dacă mai mulţi dintre colegii noştri, primari în funcţie, s-ar fi mobilizat în aducerea electoratului la secţiile de vot (…). Vreau să observaţi că la alegerile locale prezenţa la vot a fost cu doar 10 procente peste ceea ce s-a realizat la referendum, lucru care ne arată cam pe unde este zona de influenţă a Partidului Democrat Liberal în judeţul Dâmboviţa, la acest moment.

De asemenea, vă rog să observaţi că cel mai bun scor obţinut de noi la alegerile locale a fost cel pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, circa 147 mii de voturi, iar faptul că avem astăzi 232 mii de cetăţeni prezenţi înseamnă un plus de 85 mii de oameni care au ales să meargă alături de Uniunea Social Liberală în acest demers.

„(…) Am şi foarte multe cuvinte de apreciere pentru primarii şi preşedinţii de organizaţii din PSD care şi-au făcut treaba: respectiv de la: Slobozia Moară, Tărtăşeşti, I.L. Caragiale, Bilciureşti, Ulieşti, Valea Mare, Voineşti, Morteni. Sunt dezamăgit însă de prestaţia unora dintre colegii mei şi voi discuta lucrurile acestea în şedinţele noastre de partid.

Consider că nu s-a făcut ce trebuia la Moreni, Buciumeni, Lunguleţu, Pucioasa şi cred că se puteau scoate rezultate mult mai bune la: Pierşinari, Doiceşti, Vulcana Pandele, Răzvad, Vulcana Băi sau Văleni Dâmboviţa, localităţi conduse de primari PSD, care au tratat cu o anumită lejeritate desfăşurarea referendumului (…) În cel puţin zece localităţi voi proceda la înlocuirea conducerilor organizaţiilor locale. Nu mai merge aşa!.

„Voi începe cu localitatea Poiana şi continuând cu Bărbuleţu, Fieni, Moreni. Nu am de gând să mă joc cu nimeni şi să fac nici un fel de rabat de la aplicarea de măsuri de consolidare a organizaţiilor şi de înlocuire a celor care nu şi-au făcut treaba, pentru că ne aşteaptă în toamnă o competiţie deosebit de dură, or, dacă nu ai echipe în stare să lupte şi ai numai echipe de plângăcioşi, nu o să avem niciodată rezultate”, a declarat Adrian Ţuţuianu, şeful PSD Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial