Dum. sept. 8th, 2024

„Am văzut zilele trecute o dispoziţie a preşedintelui Consiliului Judeţean prin care dă atribuţii administratorului public, celebrului domn Marin Antonescu. Eu am crezut că această funcţie de administrator public este una care să contribuie la gestiunea mai bună a problemelor administraţiei. Ce am constatat eu? Că noi am angajat un administrator public, şi îl plătim cu bani la nivel de vicepreşedinte de Consiliu Judeţean, pentru activităţi care sunt uzuale.

Vă citez din Dispoziţia 59 din 1.03.2012 prin care preşedintele Consiliului Judeţean, desconsiderândul total pe dl Marin Antonescu, iată că se întâmplă câteodată ca elevul să-şi buşească profesorul, îi dă nişte atribuţii, citez «pentru buna desfăşurare a activităţii aparatului de specialitate al Consiliului Judeţean se deleagă dl Antonescu Marin, administrator public al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, să semneze facturile şi statele de plată».

Deci problema noastră era aceea ca la Consiliul Judeţean trebuia un om special, plătit din bani publici, numit şi administrator public, care să facă două operaţiuni – să semneze facturi şi state de plată”, a declarat senatorul PSD Adrian Ţuţuianu, candidatul USL la preşedinţia CJD.