3 mai 2024

Adrian Ţuţuianu: “Greul urmează peste 14 zile, pe 16 noiembrie”

www.mariusbuga.ro_images_tutus1„PSD şi-a îndeplinit obiectivul de etapă. Cu scorul de 52% obiectivul nostru a fost realizat şi cred că am luat o serioasă opţiune pentru a ne realiza obiectivul etapei finale, anume peste 60% din numărul de voturi valabil exprimate.

Vreau să aduc mulţumiri activului de partid, membrilor şi simpatizanţilor, tuturor aleşilor locali, parlamentarilor partidului. De asemenea, vreau să mulţumesc tuturor dâmboviţenilor pentru că au înţeles momentul important pe care îl parcurgem şi s-au prezentat la urne într-un număr foarte mare.

Celor care au votat Victor Ponta le mulţumesc pentru opţiunea lor şi pentru faptul că am realizat împreună scorul foarte bun, cel mai mare scor pe care PSD l-a obţinut din 2000 încoace.

Cred că ne-am mobilizat aşa cum ştim în momentele esenţiale, iar victoria noastră este rezultatul acestui efort comun la care am contribuit cu toţii, cei care am vrut să rupem blestemul ultimilor 10 ani.

Greul urmează peste 14 zile, pe 16 noiembrie. Îi aştept atunci pe dâmboviţeni să vină la vot şi să ni se alăture în demersul final de a da României un nou start.

Am credinţa că victoria noastră se va manifesta decisiv şi în turul doi, iar Victor Ponta va deveni preşedintele României”, a declarat Adrian Ţuţuianu, preşedintele PSD Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial