3 mai 2024

Adrian Țuțuianu “a șters pe jos” cu leneșii din PSD Târgoviște!

psdt„Mă aşteptam la o analiză serioasă a organizaţiei municipale, a modului cum s-a comportat în ultimii ani şi a rezultatelor pe care le-a obţinut. Nu am avut parte de o astfel de analiză.

O spun pentru că cei care erau în 2012, când nu era preşedinte Cristian Stan, sunt foarte mulţi dintre cei care sunt pe scenă… Mulţi am văzut că şi-au depus dosarele de candidatură din nou, deşi unii dintre ei, la activităţile pe care le desfăşuram în anul 2012, dispăreau şi mai ajungeam vreo cinci inşi până la Tribunal. În 2012, această organizaţie nu a reuşit să treacă de 40%, în 2014, această organizaţie nu a reuşit să câştige nici o competiţie.

Trebuie să vedem ce nu a funcţionat, ce sectoare ale organizaţiei din cartiere, pe secţii de votare, nu au avut capacitatea de lămurire necesară, pentru că anul 2016 va fi unul extrem de greu. Mă aşteptam la o analiză a activităţii aleşilor locali şi nu am avut… Eu nu pot fi de acord cu ce luări de poziţie au unii aleşi locali. M-am ferit să fac foarte multe discuţii din raţiuni care ţin de echilibru politic.

„M-aş fi aşteptat să analizăm activitatea unor şefi de servicii publice deconcentrate care sunt din organizaţia municipală Târgovişte. Pe unii nu i-am mai văzut la faţă de vreo patru luni. Acolo unde sunt partidul i-a mandatat.

Unii au început să creadă că au venit din «spuma mării», că sunt un exemplu de competenţă şi nu au nici o datorie faţă de nimeni. Nu este aşa, stimaţi prieteni. Unii nu aţi deschis uşa partidului de luni de zile. Credeţi că vă ţine cineva pe scaune anul viitor că staţi voi pitiţi, că nu aţi avut nici o ieşire publică în trei ani să spuneţi ce aţi găsit şi ce faceţi astăzi în instituţiile respective?

Lucrul acesta trebuie să fie un obiect de analiză pentru organizaţia municipală, după cum trebuie să fie un obiect de analiză şi la Conferinţa Judeţeană a PSD Dâmboviţa. Poate nu voi mai fi eu cel care va duce mai departe această organizaţie.

Este pentru prima dată, în patru luni, când eu, ca preşedinte de organizaţie, vă văd pe unii dintre dumneavoastră… Ştie vreunul cam cu ce probleme ne confruntăm, a bătut la uşa mea vreunul dintre şefii de servicii publice să spună «mă duc şi eu la minister să rezolv o problemă pentru Târgovişte sau pentru judeţul Dâmboviţa»? Nu aţi făcut asta.

M-aş fi aşteptat să văd ce au făcut unii dintre colegii noştri care girează companii importante sau unii care deţin funcţii de conducere în alte societăţi. Ne place sau nu ne place, unii v-aţi aşezat pe scaune, dar cei care culeg rezultatele unor lucruri făcute prost de colegii noştri suntem noi toţi. Lucrurile astea trebuie să le discutăm în partid. Eu nu vreau să mai merg pe stradă cu persoane care nu vor să mai facă nimic, dar sunt prezenţi să-mi spună la uşă, în fiecare dimineaţă, ce post mai este liber şi i s-ar cuveni lui.

Cine vrea să meargă în structura de conducere a PSD Dâmboviţa trebuie să fie vertical, să aibă curajul răspunderii, să aibă atitudine, să se bată cu adversarii şi să spună lucrurilor pe nume. Din ăştia care se pitesc şi vin doar la funcţii nu cred că mai este nevoie”, a spus Adrian Ţuţuianu la Conferinţa de alegeri de la Organizaţia Municipală Târgovişte.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial