20 aprilie 2024
Adio, dosar cu şină! Consiliul Judeţean Dâmboviţa: “Zero ore pierdute pe drumuri sau la coada unor ghişee. Totul în mediul on-line”

Adio, dosar cu şină! Consiliul Judeţean Dâmboviţa: “Zero ore pierdute pe drumuri sau la coada unor ghişee. Totul în mediul on-line”

“𝗔𝗱𝗶𝗼, 𝗱𝗼𝘀𝗮𝗿 𝗰𝘂 𝘀̦𝗶𝗻𝗮̆! 𝗭𝗘𝗥𝗢 𝗼𝗿𝗲 𝗽𝗶𝗲𝗿𝗱𝘂𝘁𝗲 𝗽𝗲 𝗱𝗿𝘂𝗺𝘂𝗿𝗶 𝘀𝗮𝘂 𝗹𝗮 𝗰𝗼𝗮𝗱𝗮 𝘂𝗻𝗼𝗿 𝗴𝗵𝗶𝘀̦𝗲𝗲!𝗧𝗼𝘁𝘂𝗹 𝗶̂𝗻 𝗺𝗲𝗱𝗶𝘂𝗹 𝗢𝗡𝗟𝗜𝗡𝗘!🤝 Așa cum promiteam, #digitalizarea serviciilor pe care Consiliul Județean le oferă dâmbovițenilor persoane fizice, dar și mediului privat a intrat în ultima etapă: 𝗔 𝗳𝗼𝘀𝘁 𝗮𝗽𝗿𝗼𝗯𝗮𝘁𝗮̆ 𝗰𝗲𝗿𝗲𝗿𝗲𝗮 𝗱𝗲 𝗳𝗶𝗻𝗮𝗻𝘁̦𝗮𝗿𝗲 𝗮 𝗽𝗿𝗼𝗶𝗲𝗰𝘁𝘂𝗹𝘂𝗶 “𝗖𝗝𝗗 – 𝗖𝗼𝗻𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝘁̦𝗶𝗮 𝗝𝘂𝗱𝗲𝘁̦𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗗𝗮̂𝗺𝗯𝗼𝘃𝗶𝘁̦𝗮 𝗹𝗮 𝗿𝗲𝗱𝘂𝗰𝗲𝗿𝗲𝗮 𝗯𝗶𝗿𝗼𝗰𝗿𝗮𝘁̦𝗶𝗲𝗶 𝗽𝗿𝗶𝗻 𝗶𝗻𝘁𝗿𝗼𝗱𝘂𝗰𝗲𝗿𝗲𝗮 𝗱𝗲 𝗽𝗿𝗼𝗰𝗲𝗱𝘂𝗿𝗶 𝘀𝗶𝗺𝗽𝗹𝗶𝗳𝗶𝗰𝗮𝘁𝗲”.Cât de curând, vom trece la contractarea serviciilor de dezvoltare și de stabilire a arhitecturii sistemelor hardware și software necesare asigurării serviciilor publice online.💻 Odată sistemul implementat, de acasă, din fața calculatorului sau de la birou, dâmbovițenii vor putea depune de petiții on-line adresate Consiliului Județean Dâmbovița, răspunsul urmând să fie primit în format electronic și vor putea urmări stadiul solicitărilor efectuate prin intermediul portalului.📲 De asemenea, tot de acasă sau birou, de pe PC sau telefon, se vor putea solicita:📍 acorduri prealabile;📍 autorizații de executare și amplasare de lucrări pe drumuri județene;📍 autorizații de transport special;📍 autorizații de amplasarea de chioșcuri, containere, tonete, cabine, spații de expunere, corpuri şi panouri de afișaj, firme şi reclame situate pe căile şi în spațiile publice; 📍 acorduri prealabile privind amplasarea şi execuția unor obiective în zona drumurilor județene.✅ Este un pas uriaș făcut de administrația județului nostru în procesul de #debirocratizare a serviciilor pe care le oferim dâmbovițenilor.🤝 Totul pentru o activitate cât mai #transparentă și #eficientă a administrației dâmbovițene”, a anunţat Cornel Ştefan, preşedintele CJ Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial