1 mai 2024

Primarul de la Voinești: “Nu există vreun membru PSD, capabil să-i ia locul lui Adrian Ţuţuianu”

primar-voinesti-sandu-gabriel„Nu cred că este nevoie să facem scut în jurul lui Adrian Ţuţuianu, pentru că, cu Adrian Ţuţuianu în fruntea Partidului Social Democrat, Organizaţia Judeţeană a avut cele mai bune rezultate începând cu anul 1992.

În 2012, la alegerile parlamentare, când s-a candidat uninominal, am fost printre puţinii din ţară care am reuşit să închidem absolut toate cele 11 Colegii cu un procent de peste 50%. La alegerile locale din 2016, cu Adrian Ţuţuianu preşedinte de Organizaţie, am câştigat peste 70 de primării din 89 şi am obţinut o majoritate în Consiliul Judeţean Dâmboviţa pe care niciun partid politic nu a avut-o niciodată, avem 22 de consilieri din 35, aproape de două treimi.

La alegerile parlamentare din 2016, PSD, din 11 parlamentari, am luat 5 deputaţi şi 2 senatori. Dacă cineva se gândeşte că Adrian Ţuţuianu va fi schimbat de la preşedinţia Organizaţiei Judeţene eu vă spun sincer că se înşeală amarnic fiindcă Adrian Ţuţuianu este cel mai bun preşedinte pe care Partidul Social Democrat l-a avut vreodată în judeţul Dâmboviţa.

Adrian Ţuţuianu a fost ales şi este ales preşedinte al Partidului Social Democrat în urma Adunărilor Generale din fiecare organizaţie locală în parte, în urma Conferinţelor comunale din toate localităţile din judeţul Dâmboviţa, în urma Conferinţelor Orăşeneşti şi Municipale, în urma votului din Conferinţa Judeţeană.

Suntem o Organizaţie sudată, nu cred că vreun membru de partid şi-ar dori acest lucru, doar cred că cineva bagă băţul prin gard ca să creeze nişte discuţii la nivelul Organizaţiei. Nu există vreun membru de partid în Organizaţia Judeţeană care astăzi să fie capabil să-i ia locul lui Adrian Ţuţuianu”, a declarat vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, Sandu Gabriel, primar al localităţii Voineşti.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial