27 aprilie 2024
ACUM: Tragedie pe DN 1A, la Crevedia. Un bărbat și-a pierdut viața după ce ar fi traversat prin loc nepermis și a fost lovit de o motocicletă

ACUM: Tragedie pe DN 1A, la Crevedia. Un bărbat și-a pierdut viața după ce ar fi traversat prin loc nepermis și a fost lovit de o motocicletă

Tragedie în această seară, pe Drumul Național 1A, la Crevedia.

Un bărbat și-a pierdut viața după ce ar fi traversat prin loc nepermis și a fost lovit de o motocicletă.

Din primele date, pietonul ar fi vrut să treacă drumul național în fugă, dar un motociclist, de 31 de ani, cu numere de Teleorman, nu a mai reușit să îl evite.

Cel rănit a fost resuscitat la fața locului timp de 45 de minute, dar în cele din urmă salvatorii au fost nevoiți să îi declare decesul.

Victima, de 56 de ani, ar lucra la abatorul din localitate, povestesc martorii.

Motociclistul a fost rănit ușor și a primit îngijri medicale la fața locului.

A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și se continuă cercetările pentru a se stabili exact cum s-a produs accidentul.

Accident rutier produs în Crevedia

În această seară, 24 martie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Crevedia.

Din primele verificări efectuate, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, de 31 de ani, din județul Teleorman, în timp ce ar fi condus o motocicletă pe DN 1 A, în localitatea Crevedia, ar fi acroșat și accidentat un bărbat, de 56 de ani, din județul Olt.

În urma evenimentului, din nefericire, pietonul a decedat, iar motociclistul a fost rănit, fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tututor împrejurărilor producerii accidentului rutier”, anunta IPJ.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial