7 mai 2024
VIDEO! Scandal cu vărsare de sânge! Altă tentativă de omor îngrozeşte judeţul Dâmboviţa!

VIDEO! Scandal cu vărsare de sânge! Altă tentativă de omor îngrozeşte judeţul Dâmboviţa!

inju1Disputa incheiata sangeros, la Titu!

Un tanar de 20 de ani este in stare grava, dupa ce a fost injunghiat de un adolescent de 14 ani. Baiatul le-a povestit anchetatorilor ca victima ar fi sarit, de fapt, la bataie si, de frica, a pus mana pe un cutit.

inju2Suspectul sustine ca individul respectiv il teroriza si i-ar fi cerut chiar si o taxa de protectie.

Scandalul a avut loc pe o strada de la marginea orasului Titu. Rudele tanarului de 20 de ani sustin ca acesta ar fi fost atacat fara motiv de varul lui si de un prieten al acestuia, un baiat de 14 ani.

inju3Milica Ciobotaru, mama tanarului injunghiat: “El are o prietena, a dus-o acasa cu masina, iar nepotul meu de aici si celalalt il asteptau cu masina, i-a pus masina in fata, s-a dat jos si i-a dat sa il omoare.”

Victima a ajuns in stare critica la spitalul din localitate.

inju4Alexandru Mariuta, unchiul tanarului injunghiat: “Era taiat, domnul doctor care intrase de serviciu, plus 4, 5 asistente incercau sa ii opreasca sangerarea.”

Doctor Elena Firoiu, purtator de cuvant SJU Targoviste: “Un tanar de 20 de ani a fost adus la UPU in urma unei agresiuni, cu o plaga injunghiata, transfixianta, in stare foarte grava, motiv pentru care a fost transportat direct la Spitalul Floreasca din Bucuresti.”

De cealalta parte, cei doi baieti acuzati spun ca, de fapt, tanarul de 20 de ani ar fi sarit sa ii loveasca.

Ramona Stan, mama adolescentului retinut: “L-a oprit si l-a batut. Baiatul meu n-a avut incotro si l-a taiat, de frica a dat. Baiatul meu s-a aparat.”

Familiile celor doi veri povestesc ca problemele erau mai vechi.

injuCunoscut:Unde il prindea se lua de el, il ameninta mereu ca il bate, il taie, acest mic copil s-a speriat.”

Marin Mariuta, tatal soferului: “L-a batut degeaba, fara sa le faca nimic, sa ii plateasca taxa de protectie. Fiul meu a fugit si copilul ala a dat cu cutitul.”

inju5Mai multi politisti de la Serviciul de Interventie Rapida au fost mobilizati la fata locului pentru a se asigura ca nu va reizbucni scandalul intre cele doua grupari rivale.

Adolescentul a fost retinut pentru 24 de ore, iar politistii au deschis un dosar penal pentru tentativa de omor.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial