28 aprilie 2024
ACUM: Tragedie în poligonul auto de la Ulmi. Un motociclist și-a pierdut viața, iar instructorul său este rănit

ACUM: Tragedie în poligonul auto de la Ulmi. Un motociclist și-a pierdut viața, iar instructorul său este rănit

Tragedie, în această dimineață, în poligonul auto din localitatea Ulmi.

Un motocilist începător, în vârstă de 50 de ani și-a pierdut viața, iar instructorul său a fost rănit, după ce motocicleta pe care se aflau s-a izbit de zidul unui gard.

Elevul își dorea să obțină permisul de conducere a motocicletei și urma școala. Era în timpul orelor de condus când a pierdut controlul direcției de mers și s-a izbit de un gard din beton.

La fața locului au ajuns de urgență echipajele de la ambulanță, dar din nefericire pentru cel care conducea motocicleta nu s-a mai putut face nimic.

”La data de 2 septembrie a.c., polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier în poligonul auto din localitatea Ulmi. Din primele date , se pare că un bărbat de 50 de ani, care s-ar fi deplasat pe motocicletă alături de un alt bărbat de 60 de ani, s-ar fi izbit de zidul unui gard. Din nefericire, s-a constatat decesul bărbatului de 50 de ani, celeilalte persoane fiindu-i acordate îngrijiri medicale. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului”, anunță IPJ Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial