28 aprilie 2024
ACUM: O femeie şi un bărbat au fost răniţi într-un carambol, la Dragodana, pe DN 72

ACUM: O femeie şi un bărbat au fost răniţi într-un carambol, la Dragodana, pe DN 72

O femeie şi un bărbat, pasageri într-un autoturism, au fost răniţi într-un carambol produs în această dimineaţă, pe raza comunei Dragodana.

Accidentul în lanţ s-ar fi produs pe fondul nepăstrării distanţei regulamentare, spun martorii.

În accident au fost implicate două maşini şi un camion.

Un şofer în vârstă de 37 de ani, care conducea o dubiţă, ar fi frânat autoturismul, iar un alt automobilist care circula din spatele său ar fi frânat de asemenea, iar şoferul camionului nu a mai reuşit să evite maşina din faţa sa şi a lovit-o, proiectând-o în dubiţă.

Cei doi pasageri, femeia şi bărbatul, aflaţi în autoturismul prins la mijloc, au suferit mai multe răni şi au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri.

“La data de 4 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe drumul național 72, în comuna Dragodana.

În urma deplasării la fața locului și din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că s-a produs o coliziune față-spate între două autoturisme și un ansamblu de vehicule rutier (tir).

Autovehicule erau conduse de trei bărbați de 37, 40 și 48 de ani. În urma impactului, doi pasageri, un bărbat și o femeie, au fost răniți.

Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier”, precizează IPJ Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial