3 mai 2024
Două tragedii s-au produs, astăzi, pe DN1, în numai 20 de minute, lângă Azuga şi Sinaia

Două tragedii s-au produs, astăzi, pe DN1, în numai 20 de minute, lângă Azuga şi Sinaia

Două tragedii s-au produs, astăzi, la interval de 20 de minute, pe Drumul Naţional 1, prima, la Azuga, iar cealaltă, la Sinaia.

În primul caz este vorba despre decesul unei femei în vârstă de 36 de ani, care se afla într-o maşină condusă de o şoferiţă, de 49 de ani.

Autoturismul a ieşit de pe asfalt şi a lovit un copac, iar trei pasageri, printre care o copilă de un an au fost răniţi. Din păcate, pentru pasagera de 36 de ani nu s-a mai putut face nimic pentru a fi salvată.

“În ziua de 18 noiembrie a.c., în jurul orei 11⁴⁰ polițiștii Serviciului Rutier Prahova au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe DN 1, km. 138, în afara localității Azuga s-ar fi produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Din primele date de la fața locului a reieșit faptul că, o femeie de 49 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN1, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a părăsit partea carosabilă. În urma producerii accidentului rutier, a rezultat decesul unei femei de 36 de ani, vătămarea corporală a unui bărbat de 37 de ani și a unei minore de 1 an, pasageri în auto.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,00mg/ l alcool pur în aerul expirat. Traficul rutier nu este restricționat. Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier”, anunţă IPJ Prahova.

În cel de-al doilea caz, un pieton a fost accidentat mortal de un autobuz, pe strada Gării, în Sinaia. Omul ar fi vrut să traverseze strada, dar autobuzul nu l-a mai putut evita.

“Tot astăzi, 18 noiembrie a.c., în jurul orei 12⁰⁰, un bărbat de 42 ani, în timp ce conducea un autobuz, pe Bulevardul Carol I, din direcția Bușteni către strada Gării, din Sinaia, la un moment dat ar fi acroșat și accidentat un pieton, care se afla în traversarea părții carosabile.

În urma producerii accidentului rutier a rezultat decesul pietonului (bărbat de 45-50 de ani, la acest moment neidentificat). Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Trafic restricționat pentru efectuare de cercetare la fața locului.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier”, precizează IPJ Prahova.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial