Dum. sept. 8th, 2024

COMUNICAT DE PRESĂ

Cu prilejul Sărbătorilor Pascale, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Damboviţa, organizează activităţi specifice, la care participă beneficiarii din cadrul centrelor/complexelor de servicii pentru copii şi adulţi din subordine.

Astfel, în această perioadă se vor desfăşura diverse activităţi, printre care: încondeierea ouălor de Paşti, confecţionarea de obiecte decorative specifice (desene, felicitări, colaje), precum şi activităţi recreative şi de socializare.

Atât copiii, cât şi adulţii din centrele rezidenţiale, vor participa la slujbele religioase oficiate cu ocazia acestor sărbători: Denii, Slujba de Înviere. Meniul va fi adaptat, beneficiarilor din centrele rezidenţiale pentru adulţi şi copii li se vor oferi mese festive cu preparate tradiţionale, specifice acestei sărbători, precum şi cadouri din partea unor societăţi comerciale şi instituţii, printre care S.C. Cromsteel Industries S.A., care ne-a sponsorizat în vederea dotării cu mobilier a Centrului de Îngrijire şi Asistenţă Pucioasa.

Ca în fiecare an, Arhiepiscopiei Târgoviştei este alături de noi, iar prin binecuvântarea Înaltpreasfinţiei Sale Dr. Nifon Mihăiţă – Arhiepiscopul şi Mitropolitul Târgoviştei, copiii de la Complexul de Servicii Sociale Târgovişte “Floare de Colţ”, vor primi produse de îmbrăcăminte şi încălţăminte.

Folosim acest prilej pentru a mulţumi tuturor celor care s-au gândit la persoanele defavorizate în această perioadă, în care întreaga creştinătate îşi primeneşte trupul şi sufletul pentru a primi în curăţenie Învierea Domnului şi urăm tuturor sărbători fericite alături de cei dragi.

Paşte fericit!

Director general,

ing. Cristiana Bucur