28 martie 2024
Accidentul de la Dărmăneşti. Martor: “Cred că avea 100 și…150, lejer, să se ajungă la bușitura aia. A fost cam rău”

Accidentul de la Dărmăneşti. Martor: “Cred că avea 100 și…150, lejer, să se ajungă la bușitura aia. A fost cam rău”

Patru oameni au ajuns la spital după ce o șoferiță imprudentă a tăiat calea unei mașini, aflată pe un drum cu prioritate, la ieşirea din Dărmăneşti spre Târgovişte. Femeia spune că nu avea vizibilitate din cauza unui alt vehicul, parcat pe trotuar.

Șoferiță“Ieșeam de aici, de pe stradă, și nu am avut vizibilitate de mașina parcată de acolo. Nu am reușit să văd mașina care venea dinspre Ploiești, cu viteză. Nu a mai reușit să frâneze.”

Martorii spun că mașina aflată pe drumul cu prioritate ar fi circulat cu viteză mare. De altfel, pe asfalt se văd urmele lăsate de cauciucuri pe o distanță considerabila, semn că șoferului i-a fost greu să oprească vehiculul. Până la urmă a ajuns în șanț.

Martor“Cred că avea 100 și…150, lejer, să se ajungă la bușitura aia. A fost cam rău.”

Șoferul autoturismului care a ajuns în șanț, un tânăr în vârstă de 27 de ani, alături de trei pasageri, cu vârste între 20 și 67 de ani, au fost răniți, preluați de echipajele de la Ambulanță și transportați la spital, pentru îngrijiri.

Polițiștii sosiți la fața locului au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și continuă cercetările.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial